53-годишният актьор, който съвсем скоро ще пусне мемоара си Приятели, любовници

...
53-годишният актьор, който съвсем скоро ще пусне мемоара си Приятели, любовници
Коментари Харесай

Джулия Робъртс изпратила самолет на Матю Пери, за да правят любов


53-годишният артист, който напълно скоро ще пусне мемоара си „ Приятели, любовници и доста ужасни неща “ не крие, че към момента не може да повярва по какъв начин е съумял да убеди Джулия Робъртс да излезе с него.

 

Покрай разкритията за пристрастеността си към опиатите и по какъв начин дебелото му черво се пръснало след кокаинов маратон и едвам прескочил трапа след три дни, прекарани в кома, артистът изважда на показ за пръв път интимния си живот, включващ холивудски звезди от ранга на Джулия Робъртс и Гуинет Полтроу.

 

Както сами се досещате най-интригуващи са спомените му за Хубавата жена, която го сваляла месеци наред, преди да изконсумират връзката си. срещнали се посредством продуцентите на „ Приятели “, които били поканили Робъртс за епизодична роля.

 

Тя приела, само че при изискване, че й дават телефонния номер на Матю Пери. Така тя му се обадила първа, сякаш на подбив, а в това време намерено флиртувала с него. Комуникирали между тях посредством десетки факсове всеки ден. Случвало се е Пери да зареже измежду нощ някое гадже в леглото, с цел да отиде до кабинета си и да ревизира дали няма факс от Джулия. И нормално не оставал отчаян, тъй като тя му пишела много интензивно.

 

Кулминацията в връзките им настъпила в новогодишната нощ на 1996 година Тогава Джулия изпратила на Пери недвусмислено известие, гласящо: „ Изпращам ти аероплан, ела да се обичан “.

 

Три месеца, откакто изконсумирали връзката си, Матю Пери зарязва Джулия Робъртс. Причина за това станала непрекъснатата неустановеност, която изпитвал от това, че е с жена, която е надалеч над равнището му. Смятал, че не е заслужен да бъде с Джулия, при все, че тя в действителност го обожавала.

 

По отношение на партньорките му в „ Приятели “, Пери за пръв път споделя, че свалял Дженифър Анистън, само че без триумф. Това се случило три години, преди да бъдат определени да вземат участие дружно в сериала.

Източник: Уикенд





 
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР